Hoe vind je de perfecte pasvorm van je ondergoed?

Hoe vind je de perfecte pasvorm van je ondergoed?

Heb jij weleens stilgestaan bij de maat van je ondergoed? Veel mensen denken nog altijd dat hun ondergoed dezelfde maat moet hebben als hun kleding, maar niets is minder waar. Je ondergoed zit immers veel strakker rond je lichaam dan je broek of trui. Juist omdat je ondergoed direct contact heeft met de meest intieme delen van je lichaam, is het zeer belangrijk om de juiste maat te dragen. Zo kun je er namelijk voor zorgen dat je ondergoed jouw lichaam optimaal kan beschermen. Ben je benieuwd of jij de juiste maat ondergoed draagt? In dit artikel lees je precies hoe je de juiste pasvorm kunt opmeten. 

Het opmeten van je taille en heupen

Als eerste is het natuurlijk belangrijk om je eigen maten te kennen. Voor het vinden van het perfecte ondergoed heb je de maten van je taille en heupen nodig. Gebruik hiervoor het liefst een meetlint (linialen en rolmaten buigen namelijk minder makkelijk mee met je lichaam). Let erop dat je het breedste gedeelte van je heupen meet! Op deze manier voorkom je dat je ondergoed straks gaat knellen. Voor de zekerheid is het slim om altijd twee keer te meten, zodat je zeker weet dat je de juiste maten hebt. 

Controleer de maatinformatie van het merk

Wanneer je de maat van je lichaam weet, kun je op zoek gaan naar het perfecte ondergoed. Helaas hanteren niet alle merken dezelfde maten, waardoor het belangrijk is dat je zelf het werk doet. Gelukkig hebben de meeste ondergoedmerken een zogenoemde maatlabel. Hierin staat precies beschreven welke maat ondergoed het beste overeenkomt met jouw persoonlijke maten. Check deze maattabellen zorgvuldig voordat je overgaat tot een aankoop. Op deze manier kun je vervelende miskopen voorkomen! 

Let altijd op de kwaliteit van het ondergoed

Naast de maat is het ook heel belangrijk om op de kwaliteit te letten. Voor het perfecte ondergoed heb je namelijk niet alleen de perfecte maten nodig, maar ook de beste kwaliteit. Beeren ondergoed van beerenondergoed.online staat bekend om de perfecte pasvorm en kwaliteit. Eén van de belangrijkste punten is het elastiek. Een goed elastiek in heren boxers bijvoorbeeld zorgt er namelijk voor dat jouw meest intieme delen worden beschermd tegen vuil van buitenaf. Heb je het perfecte ondergoed gevonden? Schroom dan vooral niet om dit ondergoed in multipacks te kopen. Dit kan je niet alleen veel tijd, maar ook veel geld besparen.