Foto afdrukken op aluminium, wat zijn de mogelijkheden?

Foto afdrukken op aluminium, wat zijn de mogelijkheden?

Wanddecoraties zijn een unieke manier om jouw persoonlijkheid, smaak en stijl in jouw interieur terug te laten komen. In het bijzonder de foto op aluminium, want foto afdrukken op aluminium zijn een fraaie combinatie van een moderne en industriële uitstraling die ook nog eens duurzaam is. De scherpste details uit jouw foto worden kleurecht op het aluminium kunstwerk geprint. Ontdek alle mogelijkheden van foto afdrukken op aluminium nu zelf door online op onderzoek uit te gaan.

Haarscherpe afdruk op aluminium aan de muur

Een groot voordeel van aluminium is dat het verkrijgbaar is in diverse soorten. Afhankelijk van het soort aluminium dat je kiest, is de bekende aluminiumstructuur duidelijk of juist niet zichtbaar in jouw foto. Het soort aluminium dat je kiest, bepaalt ook de kleurechtheid van jouw afdruk. Eén dingen hebben alle soorten aluminium echter gemeen, namelijk jouw foto kan er haarscherp op worden afgedrukt. Op deze manier komt de door jou gekozen afbeelding echt tot leven aan de muur.

De vrijheid van een fotoafdruk op aluminium

Bij FotoOpAluminium een foto afdrukken op aluminium geeft je de vrijheid om een wanddecoratie op maat samen te stellen. Tijdens alle stappen die gezet moeten worden om van een zelfgemaakte foto een prachtig aluminium kunstwerk aan de muur te maken, heb je een keuze te maken. Zo heb je allereerst de vrijheid te kiezen voor een afdruk van portretten tot weidse vergezichten en alles dat daartussenin zit. Verder bepaal je zelf het soort aluminium, de afmetingen, de lay-out en het ophangsysteem om een uniek kunstwerk samen te stellen dat recht doet aan jouw afbeelding. Het enige dat jij nog kunt doen om het kunstwerk aan de muur ook tot zijn recht te laten komen, is nadenken over de beste plaats om de decoratie op te hangen. Moet de foto op aluminium het middelpunt van de ruimte worden? Hang de decoratie dan op een opvallende en verdere lege muur. Zo worden alle ogen direct naar jouw kunstwerk getrokken. Voor een meer subtiele decoratie is een plekje in de hoek van een muur of tussen andere decoraties een aanrader.

Persoonlijk aluminium kunstwerk

Met een fotoafdruk op aluminium aan de muur sla je twee vliegen in één klap. Met jouw aluminium creatie haal je een persoonlijk kunstwerk in huis én voeg je een persoonlijke touch toe aan het interieur. Om zelf een aluminium kunstwerk ontwerpen, kun je al jouw creativiteit de vrije loop geven. Werk met diverse soorten aluminium, uiteenlopende formaten en diverse foto’s en ontwerp maatwerk aluminium kunstwerk. Met zijn stralende kleuren en subtiele texturen straalt jouw ontwerp op aluminium hoe dan ook een moderne, tijdloze sfeer uit die jarenlang een positieve indruk achterlaat.