Arrensleetocht door Tiroler Zugspitz Arena, iets voor jou?

Arrensleetocht door Tiroler Zugspitz Arena, iets voor jou?

Kruip samen op de arrenslee onder een knusse deken en laat de rit beginnen. Voortgetrokken door paarden, geniet je tijdens een arrensleetocht door Tiroler Zugspitz Arena van het sprookjesachtige winterlandschap samen met je geliefde, vriend of familielid.

Terwijl je lekker achterover in de slee zit, heb je ook een episch uitzicht op de prachtige top van de Zugspitze. Kortom: een geweldige ervaring voor jong en oud! Boek je reis en zet alvast je reiswekker!

Met de arrenslee door de Tiroler Zugspitz Arena

Een arrensleerit is een geweldige manier om de unieke natuur van de Tiroler Zugspitzarena te ontdekken. Je gaat geweldige avonturen meemaken. Schrijf ze op in je nieuwe reisdagboek.

Sprookjesland

De besneeuwde boomtoppen fonkelen in de zon en de fijne poedersneeuw maakt dat het gebied eruit ziet als een sprookjesland. Je rijdt met kalme tred door de schilderachtige valleien van de Tiroler Zugspitz Arena. Vooral voor outdoorliefhebbers is een ritje met de paardenslee een ideale manier om te genieten van het winterlandschap. Daarnaast is het natuurlijk ook een heerlijke ervaring vanwege het comfort. Je vergaapt je aan de witte wereld terwijl je lekker warm onder de deken zit. Dubbel genieten dus!

Rijden in een arrenslee

Rijden in een arrenslee is pure ontspanning en een aangename vlucht uit alle drukte. Kom heerlijk tot rust en geniet van de mystieke stilte. Een ritje met de paardenslee is de ideale manier om er even helemaal uit te zijn en eventjes niets te doen, behalve dan je ogen fijn de kost geven aan de prachtige natuur.

Er zijn dus veel goede redenen waarom je een paardensleetocht zou moeten maken, zeker als je op vakantie bent met kinderen, want een paardensleetocht is niet alleen een leuke ervaring voor romantici en prille stelletjes, ook voor kinderen is een ritje met de arrenslee een onvergetelijke ervaring in de sneeuw!

Overnachten in Tiroler Zugspitz Arena

In de Tiroler Zugspitz Arena zijn ontzettend veel familiehotels en campings waar je een heerlijke vakantie kunt doorbrengen. Met de auto kun je er in principe in een dag naartoe rijden, gezien de Oostenrijkse regio aan de zuidelijke grens met Duitsland ligt. Tiroler Zugspitz Arena bestaat uit zeven leuke dorpjes in de buurt van de indrukwekkende Zugspitze. De regio is een oase van ruimte, prachtige natuur en rust, maar het is ook een gebied waar veel te beleven is. Als je een Gastenkaart of Z-Ticket hebt, kun je hier gratis reizen met het openbaar vervoer.

Wil je van alle aspecten genieten in deze magische omgeving? Kies dan voor een luxe overnachting. Een fijne optie hiervoor is het Zugspitz Resort, gelegen in Ehrwald, aan de voet van de Zugspitze. In dit resort heb je keuze uit kamers, suites en appartementen en het is een ideale uitvalsbasis voor winterse activiteiten.

Een andere mogelijkheid is het Alpine Luxury Hotel Post Superior in Lermoos, dat aan de zonnige kant van de Zugspitze ligt. Met ruim 200 kilometer aan pistes is het sowieso al een prachtige bestemming, maar dit hotel bedient je met allerlei leuke extra’s. Hier vind je namelijk een gigantische oppervlakte aan spa- en wellnessfaciliteiten. Denk hierbij aan sauna's, Kneippbaden en een ijsgrot.

Hoe reis je naar Tiroler Zugspits Arena?

Het skigebied Tiroler Zugspitz Arena ligt op ongeveer negen uur rijden van Nederland. Je kunt het skigebied goed bereiken met de auto of met een touringbus. Ook met het vliegtuig naar Innsbruck of met de trein zijn goede reisopties. Vanuit Eindhoven, Rotterdam of Amsterdam ben je in anderhalf uur op Innsbruck Airport. Van hieruit is het nog ongeveer een uur rijden naar Ehrwald.

Het dichtstbijzijnde dorp, Heiterwang, ligt op 816 km rijden van Utrecht. De gemakkelijkste manier om de bestemming te bereiken is via Stuttgart. Je verlaat de snelweg net voordat de echte drukte begint. Houd er wel rekening mee dat er in het weekend en tijdens vakanties een grote toestroom plaatsvindt van wintersporttoeristen. Bedenk ook dat je een vignet nodig hebt om op de Oostenrijkse snelweg te rijden. Het vignet kost ongeveer €9 voor tien dagen.