Snel online je BHV halen

Snel online je BHV halen

Bij BHVcertificaat.online kun je snel en makkelijk je BHV halen. Heb je nog nooit een BHV cursus gevolgd dan kun je de BHV opleiding volgen. Ben je al BHV-er en wil je het certificaat verlengen dan kun je de BHV herhaling volgen. Onze BHV cursussen voldoen aan eisen die in Nederland worden gesteld aan een BHV cursus . Onze e-learning bestaat uit korte stukjes tekst, duidelijke plaatjes en mooie en leerzame filmpjes. Op deze manier leert u thuis achter uw computer alle nodige handelingen die nodig zijn bij een calamiteit. Dit is zowel voor levensreddende- als niet levensreddende eerste hulp en brand en ontruiming.

Certificaat

Heb je de e-learning helemaal doorlopen en alle toetsten afgerond dan krijg je van ons een geldig BHV certificaat wat 1 jaar geldig is. Op het certificaat staat je naam, geboortedatum en tot wanneer het geldig is. Met dit certificaat kun je aantonen dat je opgeleid bent als BHV-er en voldoe je hiermee aan de ARBO-wet. De ARBO-wet zegt dat ieder bedrijf voldoende goed opgeleide BHV-ers moet hebben.

BHV opleiding

Met de online BHV opleiding leer je de basis begrippen van de eerste hulpverlening bij ongelukken en calamiteiten. Je leert onder andere hoe je moet reanimeren, hoe je een slachtoffer in de stabiele zijligging legt, hoe je wonden verbindt en hoe je bepaalde ziektebeelden herkent. Maar ook brandbestrijding komt aan de orde. Welke brand blus je met welk blusmiddel, wat is de deurprocedure, hoe ga je een gebouw ontruimen en hoe communiceer je met de brandweer.

BHV herhaling

Jaarlijks hebben we een nieuwe BHV herhaling online staan. De basis handelingen zoals de reanimatie en AED komen ieder jaar terug. Wel zullen we ieder jaar het lesprogramma aanpassen met nieuwe onderwerpen. Het ene jaar zullen we de verslikking behandelen en het volgende jaar kinderziektes. Op deze manier zul je met de BHV herhaling steeds weer handelingen en kennis bijleren. We vinden dit belangrijk voor een BHV-er.

Tips

Als BHV-er oet je bij een incident of calamiteit altijd 112 bellen. In de meldkamer zitten mensen met veel kennis. Je wordt door hen altijd telefonisch geholpen bij je hulpvraag. Als het nodig is wordt professionele hulp gestuurd zoals ambulance of brandweer.