Relatiegeschenk van hout laten lasergraveren?

Relatiegeschenk van hout laten lasergraveren?

Vandaag de dag wordt het steeds belangrijker dat we duurzaam denken. Plastic relatiegeschenken zijn steeds vaker ‘not-done’. Om deze reden gaan veel bedrijven langzaam opzoek naar een alternatief, of in ieder geval wordt er georiënteerd op basis van duurzame producten. Wilt u een duurzaam relatiegeschenk voor u klant? Denk dan bijvoorbeeld eens aan houten geschenken. Een duurzaam en goed recyclebaar product.

Wat zijn de populaire houten geschenken?

Er is echt heel veel mogelijk op het gebied van hout. Denk aan wijnkisten, telefoonhoesjes, onderzetters, kratjes, fotolijsten. Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat wel iets om te laten snijden en graveren.

Leuke manieren om klanten te verassen

Er zijn enkele leuke manieren om een klant te verassen met een houten relatiegeschenk in combinatie met een stukje personalisatie. Denk bijvoorbeeld aan een leuke serveerplank met daarop een boodschap. Door deze persoonlijk te brengen in combinatie met een aantal leuke borrelhapjes breng je een relatiegeschenk wat enerzijds erg lekker is en naast het feit dat ook heel duurzaam is, ook altijd hergebruik kan worden waardoor jouw klant weer even terug denkt aan jullie contact. Zo is ook het ook nog eens duurzaam relatiegeschenk als investering.

Een andere veel gegeven cadeau is een flesje wijn. Een flesje wijn in een mooi houten doosje ziet er natuurlijk veel strakker uit om weg te geven. Om deze reden zien we dus heel vaak gepersonaliseerde luxe wijnkisten met een leuk bericht erop. 

Een derde en laatste optie die steeds populairder wordt is het geven van speciaal biertjes. Vooral speciaal bier uit de eigen regio is erg in trek, omdat dit gekoppeld is aan jouw woonplaats of dorp. We zien steeds vaker dat dus houten kratjes bedrukt worden en vervolgens gevuld worden met dit soort biertjes. Uiteraard kan er ook een flesje wijn worden toegevoegd. Het hout lasergraveren zorgt ervoor dat je wederom een gepersonaliseerd cadeau overdraagt aan de klant.

Duurzame relatiegeschenken hebben de toekomst

Bovenstaand hebben wij enkele voorbeeld uitgewerkt van duurzame relatiegeschenken. De komende jaren zal dit alleen maar populairder gaan worden. Heb jij nog een leuk idee voor een duurzaam relatiegeschenk? Laat het ons gerust weten.