Professionele website laten maken

Professionele website laten maken

VrijdagOnline is HET go-to bedrijf voor een professionele website te laten maken. Met een gemiddelde beoordeling van 4,7 op 5 sterren kan dit ook niet anders op Google mijn bedrijf. Ze optimaliseren ook online marketing campagnes voor het MKB (ondertussen al meer dan 2000!). Verschillende organisaties, zowel in binnenland als buitenland, vragen advies om meer zichtbaar en vindbaar te worden. Onder andere de Rijksuniversiteit van Groningen, Stichting ZZP Nederland en NDC Mediagroep zijn trouwe klanten. De websites zijn professioneel ontworpen en resultaatgericht. De campagnes zijn winstgevend volgens het bedrijf. Dit alles komt door een goed uitgedacht strategisch plan, een waanzinnig design op maat, een CMS (Umbraco) dat in de prijzen is gevallen en daarbovenop natuurlijk een uitstekende service.

Aanbod

Geen enkele andere concurrent heeft bijna zo een uitgebreid pakket als VrijdagOnline. Ze bieden zowel basismodules als premium-modules aan. Onder meer afgeschermde pagina's, multitaal, een share module, een medewerkers module, statistieken, een product- en nieuwsoverzicht, fotoalbums, etcetera zijn te verkrijgen. Alle modules zijn terug te vinden op de website van VrijdagOnline. Hun gevarieerd portfolio is daar ook zichtbaar.

De volgende services biedt VrijdagOnline aan: een website laten maken, webdesign, teksten schrijven, copywriting, SEO optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, contact management, een ontwerp van logo's en huisstijlen, e-mailmarketing, conversiemarketing, slimme advertenties boven de gewone Google resultaten, conversie optimalisatie en nog veel meer. Dit alles door zeer gemotiveerde en professionele werknemers die altijd voor je klaar staan.

Reseller

Ze hebben ook een eigen reseller-programma op poten gezet. Met het reseller-programma bieden ze hun internetsites aan zonder VrijdagOnline kenmerken. Hiermee is het mogelijk VrijdagOnline websites aan te bieden maar toch eigen prijzen en aanpak te hanteren. Meer info is verkrijgbaar op de website of te verkrijgen via de whitepaper die te downloaden is via de website.

Locatie

De hoofdzetel van VrijdagOnline ligt in Groningen. Het adres is Lübeckweg 2, 9723 HE, Groningen. Op de website kan een offerte worden aangevraagd of een videocall worden ingepland om meer informatie te verkrijgen. Ook is het bedrijf bereikbaar op het nummer 050-2309815 of via het online contactformulier dat vindbaar is op de website. De openingsuren zijn van maandag tot vrijdag van 9 uur 's morgens tot 5 uur 's avonds.