Partytent koop je voor het leven

Partytent koop je voor het leven

Hou je van een feestje? Vind je het leuk om je gasten in de watten te leggen? Geniet je ervan om een bijzondere locatie uit te zoeken voor je feest? Dan is een partytent de perfecte investering voor jou!

Voordeliger dan op een feestlocatie

Als je een feest geeft in een café of restaurant, zul je verbaasd zijn over de kosten. Een feestlocatie brengt namelijk alles in rekening, zoals de kosten voor de drankjes, hapjes, maar soms ook voor de garderobe. Dat zorgt ervoor dat het eindbedrag voor een feest nog weleens (flink) boven je budget kan komen te liggen, waardoor de verleiding groot is om maar geen feest te geven. Gelukkig is daar de partytent. Als je deze partytent (eenmalig in je leven) hebt aangeschaft, kun je namelijk ieder jaar wel een feest geven. Zelf koop je alles voordelig in en met die garderobe komt het ook wel goed.

Deel de kosten

Een partytent kopen wordt nog interessanter als je ervoor kiest om deze met iemand samen te kopen. Bijvoorbeeld met je broer of buurman. Je bent dan maar de helft van het bedrag kwijt en je hebt er allebei plezier van. De kans dat jullie op dezelfde datum een feest willen geven is natuurlijk bijzonder klein. En als je de partytent met de buurman koopt, is dit natuurlijk een prima reden om een buurtfeest te geven!

Vier feest waar je maar wilt

Is er een mooi natuurgebied bij je in de buurt met een dagcamping? Dan is de kans groot dat je hier ook een partytent neer mag zetten om een feestje te geven. Dat is nog eens een originele locatie voor een feestje. Ken je iemand met een boerderij? Vraag of je jouw partytent daar op een weiland mag neerzetten, met uitzicht op de landerijen. Je gasten weten niet wat ze meemaken en zullen met volle teugen genieten van het originele feest. Bang voor regen, hagel of windstoten hoef je niet te zijn met een partytent, want die kan wel tegen een stootje. Ligt de temperatuur lager dan verwacht? Met een heater heb je de partytent zo warm gestookt. Laat dat feest maar beginnen!