Maak van je trouwring een echte eyecatcher

Maak van je trouwring een echte eyecatcher

Als je gaat trouwen gaat er vaak veel aandacht naar het uitzoeken van een prachtige bruidsjurk. Want als bruid wil je er op je trouwdag op je mooist uitzien. Naast een prachtige trouwjurk kun je ook kiezen voor een trouwring waar je je ogen niet vanaf kunt houden. Op de website van Bijzondere Trouwringen vind je diverse modellen die echte eyecatchers zijn. Deze worden hieronder besproken.

Exclusieve trouwringen

Ben je een echte diamanten liefhebber? Dan zijn exclusieve trouwringen een uitstekende match. Bij deze type ringen spellen diamanten de hoofdrol. Diamanten zijn volgens het briljantslijpsel geslepen wat de lichtreflectie verhoogt. Wanneer het licht in de diamant valt ontstaat er een prachtig kleurenpalet van rood, oranje, geel, groen, blauw en violet. Dit is wat in het vakjargon het vuur van de diamant wordt genoemd. De diamanten die Bijzondere Trouwringen gebruikt zijn ingekocht in Antwerpen en zijn Kimberley gecertificeerd (conflictvrij). Wil je met diamanten echt uitpakken? Dan is het model Ricordo Particolare echt wat je zoekt. Dit model is bezet met maar liefst 32 fonkelende diamanten. Naast witte/ongekleurde diamanten zijn er ook gekleurde diamanten. Het model Luce is bezet met cognac bruine diamanten die mooi afsteken tegen het geelgoud van de ring. De exclusiviteit van deze ringen komt niet alleen door de schitterende diamanten maar ook door het feit dat de goudsmid per jaar maar enkele exemplaren van deze exclusieve ringen maakt.

Contrastrijke trouwringen

Andere opvallende trouwringen zijn bicolor trouwringen. Deze trekken de aandacht door het hoge kleurcontrast. Zo kun je kiezen voor een ring met geelgouden baan gecombineerd met een witgouden baan. Of roségoud in combinatie met witgoud. Ben je een echte liefhebber van kleur? Dan zijn er ook nog tricolor trouwringen met drie kleurbanen: één in roodgoud, één in witgoud en één in geelgoud. Om het hoogste contrast te krijgen, kun je het beste voor een matte bicolor trouwring kiezen. Een andere ring die zeker de aandacht zal trekken is een zirkonium ring. Door verhitting heeft dit metaal een opvallende zwarte kleur gekregen die mooi gecombineerd kan worden met een witgouden baan. Wat zorgt voor een sterk contrast.

Speciale trouwringen

Op de website van Bijzondere Trouwringen vind je daarnaast ook speciale trouwringen. Dit zijn ringen die je niet iedere dag ziet. Ringen die een ongewone vorm hebben zoals vierkante ringen. Of trouwringen die geïnspireerd zijn op de natuur zoals grasringen. Deze zijn verkrijgbaar in 9 verschillende modellen. Zoek je een grappige trouwring? Misschien is een pleisterring dan wel iets voor jou. Deze lijkt op een gewone pleister maar dan gemaakt van goud.

Zo zijn er vele ringmodellen waarmee je de show kunt stelen.