Een mok laten bedrukken? Deze mogelijkheden heb je!

Een mok laten bedrukken? Deze mogelijkheden heb je!

Vanaf 2023 is er sprake van een grote wetswijziging. Vanaf dat moment is het namelijk niet meer toegestaan om op werkvloer plastic wegwerpbekers te gebruiken. Aangezien deze wegwerpbekers in heel veel bedrijven gebruikt worden, moeten veel bedrijven op zoek naar een oplossing.

De beste oplossing is simpel: mokken voor je personeel laten bedrukken. Bij het bedrukken van mokken kun je veel kanten op, waardoor je direct een goede indruk bij je personeel achter kunt laten.

Hoe je dat doet? Dat doe je bijvoorbeeld door de mok te laten bedrukken met de naam van de ontvanger. Bij een mok bedrukken met tekst kun je voor elke mogelijke tekst kiezen, dus laat op de mok vooral de naam van je personeelslid drukken. Grote kans dat je personeelslid erg verheugd is met het ontvangen van zo’n persoonlijk cadeau.

Dat is echter niet de enige mogelijkheden die je hebt.

Mok laten bedrukken met bedrijfsnaam

Op een mok hoef je niet per sé de naam van de ontvanger te laten bedrukken. Je kunt er ook voor kiezen om mokken te laten bedrukken met je bedrijfsnaam. Hiermee geef je je werknemers ook de mogelijkheid om lekker koffie, thee of een ander drankje uit een mok te drinken.

Zo’n mok is echter ook voor je leveranciers en klanten ideaal. Ook die bedrijven hebben met de wetswijziging te maken, waardoor ook zij op zoek naar een alternatief moeten. Als je hen een mok met jouw bedrijfsnaam hierop geeft, bied je de gewenste oplossing. En je werkt ook nog slim aan je marketing; de ontvanger ziet immers meerdere keren per dag jouw bedrijfsnaam naar voren komen.

Mok laten bedrukken met logo

Vind je het laten bedrukken van een mok met je bedrijfsnaam een beetje standaard? Dan kun je er wellicht beter voor kiezen om de mok te laten bedrukken met je logo. Een logo is vaak sprekender dan een bedrijfsnaam.

Uiteraard kun je ook voor een combinatie van beide kiezen. Dit betekent dat je op een mok onder elkaar het logo en de bedrijfsnaam laat bedrukken. Dat is al helemaal een goed voorbeeld van een slim marketingmiddel.

Al met al biedt het bedrukken van een mok de nodige mogelijkheden. Om tot de beste mogelijkheid te komen, moet je eerst bepalen aan wie je de mok gaat geven. Een mok personaliseren is ideaal voor je personeel, terwijl een mok met je bedrijfsnaam/logo ideaal is met het oog op de marketing.