Agenda kopen voor 2023? Bekijk onze tips!

Agenda kopen voor 2023? Bekijk onze tips!

Agenda 2023

Of het nu in uw eigen huis of op het werk, als cadeau of voor thuisgebruik is: bij ons vindt u Agenda's voor 2023 volgens uw persoonlijke interesses! Onze jaarAgenda's met motieven van sport en muziek, kunst, cultuur en literatuur tot reizen of natuur laten niets te wensen over.

Ondanks smartphones, online agenda's, afsprakenplanners op de pc, enz. behoren geprinte agenda's nog steeds tot de belangrijkste alledaagse voorwerpen. Dergelijke Agenda's vergezellen u meestal een heel jaar. Daarom moet men ze zorgvuldig kiezen, afhankelijk van het doel dat ze moeten dienen. En omdat je ze elke dag ziet, is hun design ook een belangrijk selectiecriterium. Om echt te beslissen over de Agenda of Agenda's die het beste bij u passen, moet de selectie in een vroeg stadium worden gemaakt.

Het is het beste om eerst de basisvragen voor jezelf te beantwoorden

"Welke agenda's gebruik ik momenteel?"

"Aan welke eisen moet een Agenda voor mij voldoen?"

"Zijn mijn huidige Agenda's geschikt voor het doel?"

Als het antwoord op de laatste vraag ja is en je hebt geen nieuwe vereisten, neem dan gewoon de versie van volgend jaar van je huidige agenda's. Zegt u 'nee' - en heeft u aanvullende wensen - adviseren wij u te zoeken op internet bij de velen webshops. Moleskine, Filofax, Leuchtturm1917 zijn bekende merken

Agenda om u te helpen bij het plannen van het dagelijks leven

Voor vrije tijd, school en werk, voor gezinnen, stellen en alleenstaanden, er zijn genoeg manieren om alle projecten, taken, afspraken en eventuele afspraakconflicten in de gaten te houden. In de keuken kan bijvoorbeeld een grootformaat gezinsplanner of partner Agenda worden opgehangen, waar tijdens het ontbijt samen de dagelijkse gang van zaken wordt besproken. Je hebt altijd een klassieke organizer op zakformaat bij je voor afspraken en notities. Op kantoor naast het toetsenbord van de computer hangt een weekplanner in liggend formaat. En ga zo maar door ... Bedenk ook hoeveel ruimte je nodig hebt voor invoer en vooral welke aanvullende informatie je nodig hebt: schoolvakanties (per kanton), feestdagen (wettelijk, kerkelijk, regionaal, internationaal), prognoses voor de volgend jaar, informatie over de maandelijkse of wekelijkse werkdagen, Agendaweeknummers, reeds verstreken en resterende dagen in de loop van het jaar, nationale en internationale beursdata enzovoort.