Tips om goedkoop te parkeren op de luchthaven

Tips om goedkoop te parkeren op de luchthaven

Een all inclusive Aruba boeken doet geen kwaad totdat je een fortuin moet neertellen voor het vinden van een goede parkeerplaats. Maak je geen zorgen meer hierover, want wij hebben de beste oplossingen. We zullen enkele tips aan u toelichten om goedkoper te parkeren en nog geld over te houden, zodat u kunt genieten van uw vakantie.

Plaats online boekingen

Gaat u op vakantie naar Curacao en wilt u graag met uw eigen vervoer naar de luchthaven? Hier hebben wij de beste tips die u op weg zullen helpen met het vinden van een goedkope parkeerplaats. De eerste tip is dat u zoveel als mogelijk online gaat boeken. Door vooraf een online boeking te plaatsen bespaard u geld en hoeft u niet te lang te dralen op de luchthaven op zoek naar een parkeerruimte.

Aanbiedingen voor u

Als u goedkoop wilt parkeren op de luchthaven dan moet u zeker alle aanbiedingen in de gaten houden. Regelmatig worden er kortingen gegeven voor parkeerplekken. Dit is in het voordeel van de reizigers. Als u buiten de vakantieperiode op reis gaat zult u ook opmerken dat er veel meer aanbiedingen zijn dan wanneer u in de vakantieperiode op reis gaat.

Voor –of na de vakantieperiode

Zoals daarboven staat is reizen buiten de vakantieperiode veel goedkoper. Deze tip zal niet bij eenieder van toepassing zijn, omdat ze kinderen hebben die naar school moeten. Maar het is zeker een handige tip om goedkoper te parkeren op de luchthaven. Bovendien betaalt u ook minder voor vliegtickets en vakanties. De luchthavens gebruiken dan een flexibel tarief in deze periode.

Openbaar vervoer doet geen kwaad

Als u met eigen vervoer naar de luchthaven gaat zult u een parkeerplaats moeten opzoeken of vooraf reserveren. Gaat u met openbaar vervoer dan heeft u minder hoofdpijn op dat gebied. Houd er wel rekening mee dat er vertragingen kunnen zijn als u het openbaar vervoer pakt. Het zal wel jammer zijn als u uw vlucht mist omdat de trein een vertraging had. Kiest u voor eigen vervoer dan is het best dat u het vervoer parkeert bij een station.

Vergelijk de verschillende aanbieders

Dit is eigenlijk vanzelfsprekend. Om de beste aanbieder te kunnen vinden is het raadzaam dat u de verschillende aanbieders met elkaar vergelijkt. U zult wel opmerken dat u minder uitgeeft dan wanneer u zonder nadenken een beslissing neemt. Er zijn verschillende aanbieders en elk aanbieder hanteert haar eigen tarief. Uw auto wordt via een valetservice overgebracht naar de parkeerruimte. U ziet verder niet wat er gebeurt. Het is daarom ook raadzaam dat u vooraf de kilometerstand opschrijft en een dashcam aanschaft.