Thuis uiteten met een kok aan huis?

Thuis uiteten met een kok aan huis?

Geen zin om te koken? Of wil je jezelf echt eens even laten verwennen? Kies dan voor Le Premier Chef. Met een kok aan huis van Le Premier Chef haalt u een professionele chef kok in huis. 3 gangen, 4 gangen of 7 gangen, het is allemaal mogelijk met onze kok. Tover jouw huis om in een restaurant.

Wat krijg je?

Alles wordt geregeld. Het enige wat je hoeft te doen is de gasten uitnodigen en genieten van het eten. De tafel wordt gedekt, het menu wordt opgemaakt en de drankjes worden ingeschonken. Ook het opruimen hoeft je niet zelf te regelen. De kok doet het allemaal. Weet je wat een ander voordeel is van een kok aan huis? Je kunt al je vragen stellen over recepten en producten. De kok vertelt je er met passie en plezier over.

Chefkok Nils Brouwer

Een vers en duurzaam gemaakt menu door een echte chef-kok aan huis. Zelf geen boodschappen doen en allemaal winkels langs hoeven om alle ingrediënten van uw recept in huis te halen, dat zou toch fijn zijn? De beste kwaliteit vind je bij een chef kok. Bespaar jezelf uren in de keuken. Met een privé kok aan huis hoef je alleen de gastheer of gastvrouw te zijn. Genieten met je partner of vrienden van een heerlijk diner, door jezelf samengesteld. Onze koks aan huis kunnen alles maken. Ook je Dieetwensen worden opgenomen en uitgevoerd door onze chef kok aan huis. Ben jij bijvoorbeeld vegetarisch? Dan houden we daar natuurlijk rekening mee. Le Premier Chef koopt de beste kwaliteit producten in om voor jou te koken aan huis. Wij kunnen de catering volledig verzorgen met een professionele chef kok aan huis.

Diverse soorten catering

Bij Le Premier Chef heb je de keuze uit veel verschillende soorten catering. Voor veel opties ben je in de juiste keuken aangekomen. Van heerlijke hapjes tot volledige buffetten met fantastische salades en een goed stuk vis en/of vlees als zeebaars en tournedos. Van catering aan huis bezorgen tot live koken aan huis waarbij jij en je gasten kunnen zien hoe de bereiding plaatsvindt. Je hebt onder anderen de keuze uit buffetten, meer gangen diners en BBQ. Kortom: een thuis kok is altijd een goed idee.