Ontdek het mooie West-Vlaanderen

Ontdek het mooie West-Vlaanderen

Wanneer je een vakantie boekt naar West-Vlaanderen staat dat voor genot en diversiteit. Dit is ook de enige provincie van België die gelegen is aan de kust. Wanneer je hier op vakantie bent geniet dan van de Belgische natuur en alle mogelijkheden die West-Vlaanderen te bieden heeft want dat is zo enorm veel!

Vakantie in West-Vlaanderen

In West-Vlaanderen zul je je dus geen enkel moment gaan vervelen. Of je nu een zonaanbidder bent of echt van cultuur houdt er is genoeg te doen. Ook zijn er voldoende plaatsen waar je kunt gaan genieten van deze heerlijke kust. België heeft 10 provincies en een daarvan is West-Vlaanderen. De hoofdstad van deze provincie is Brugge. Kijk eens op Brugge.nl. Andere grote plaatsen zijn Waregem, Ieper, Kortrijk, Oostende en Roeselare. Wanneer wij het in Nederland hebben over typisch Belgisch dan kun je dit vinden in West-Vlaanderen. Ook aan de kinderen is er gedacht. Er zijn hier vele attracties te vinden zoals Plopsaland en het Boudewijnpark. Er zijn ook verschillende musea te vinden in West-Vlaanderen. Wat dacht je van het Abdijmuseum in Ten Duinen.

Hotels in West-Vlaanderen

Het aanbod van slaapgelegenheden is enorm in West-Vlaanderen. Er zijn appartementen, vakantiewoningen, bed and breakfast en hotels te vinden. Wanneer je alleen bent of op een romantisch weekendje weg kies dan voor een hotel. Er zijn genoeg mooie hotels te vinden. Of je nu een luxe hotel wilt of juist een goedkoop maar prima hotel, er is genoeg te vinden. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere hotels te boeken zodat je meer van deze pracht provincie gaat zien. Geniet heerlijk aan de kust en eindig in het historische Brugge. 

Brugge met zijn historie

Na het genieten aan de kust is het natuurlijk ook fijn om even een kijkje te gaan nemen in de hoofdstad van deze provincie. Wanneer je hier komt zul je zien dat er een hele mooie historische stad op je te wachten staat. Wandel door de mooie en prachtige straten en bezoek al het moois wat deze stad je te bieden heeft. Wij beloven een ding, Brugge zal je zeker niet teleur gaan stellen!