Koken en meer buiten in Coronatijd

Koken en meer buiten in Coronatijd

In deze Coronatijd ontdekken we nieuwe hobby’s die ons goed bevallen. Veel mensen hebben nu meer tijd dan ooit en zijn meer thuis, hierdoor wordt er meer tijd gestoken in het koken. Veel mensen ontdekken dat ze dit heerlijk vinden om te doen. Ook zijn mensen veel meer buiten te vinden. Ze sporten, wandelen en genieten volop van de natuur!

Tapas maken

In deze bijzondere tijd is het leuk om op kookgebied eens iets totaal anders te doen. Even geen aardappelen, groente en vlees, maar ga eens op de Spaanse tour! Tapas maken is super leuk om te doen, je tafelgenoten zullen je prijzen om je kookkunsten en het leent zich ook nog eens voor een extra leuk sfeertje. Tapas zijn kleine gerechten, waardoor het voor jezelf leuk is om ze te maken. En hoe leuk is het om voor zo’n tapasavond alles in Spaanse sferen te brengen? Met Spaanse muziek, een Spaans tafelkleed en Spaanse kleding. Demp de lichten, start de opzwepende muziek en tover je gerechten op tafel. Dit wordt een unieke avond!

Veel variatie met tapas

Er valt veel te kiezen op tapasgebied. Je kunt kiezen voor de afwisseling tussen warme en koude gerechten. Ook kun je variatie aanbrengen door tapas met vlees, vis en groente te serveren. Dat is het unieke aan tapas; het zijn kleine gerechten, waardoor je juist veel verschillende gerechtjes kunt maken. Ideaal voor als je aan het koken bent, maar ook ideaal voor degene die ze op mag eten. Vleesliefhebbers, visliefhebbers en vegetariërs; voor iedereen staat er een heerlijk gerechtje op tafel. Online kun je originele tapas gerechten vinden, waarmee je jouw gasten nog meer kunt verrassen!

Wandelen in Coronatijd

In deze bijzondere Coronatijd hebben veel mensen het buitenzijn ontdekt. Je ziet veel mensen buiten sporten en genieten van de natuur. Wandelen is ook enorm populair. Als je net een jonge baby hebt, lijkt dit lastig, maar ook dan is wandelen prima mogelijk! Met een ergonomische draagzak, zorg je er namelijk voor dat je baby in de juiste houding ligt en jezelf ook geen fysieke klachten krijgt. Deze draagzak is zo ontworpen dat het voor jullie beiden fijn is om te gaan wandelen. En je komt ook nog eens op plekken waar je met de kinderwagen nooit komt. Ideaal toch?