Bidon bedrukken met uw logo? Zo pak je dat aan!

Bidon bedrukken met uw logo? Zo pak je dat aan!

Organiseert u binnenkort een sportevenement? Laat dan bidons bedrukken! Door bidons te laten bedrukken met het logo van uw evenement heeft u een mooi souvenir voor de deelnemers. Elke keer dat ze uit de bidon drinken, zullen ze even terugdenken aan uw evenement. Daarnaast is het natuurlijk de uitgelezen kans om de sponsoren van het evenement onder de aandacht te brengen. Doordat bidons over het algemeen een groot drukoppervlak hebben, passen er meerdere logo’s op één fles. Ideaal voor iedereen dus!

Wees creatief!

Een groot drukoppervlak betekent veel ruimte voor creativiteit. Natuurlijk kunt u enkel het logo van het evenement – en misschien een paar logo’s van de sponsoren – laten bedrukken, maar waarom zou u dan niet voor een mooi uitgebreider ontwerp gaan? U kunt het zelf zo gek maken als u zelf wilt. Let bij het kiezen van een bidon goed op de druktechniek die wordt gebruikt voor het design. Bij een aantal druktechnieken bent u namelijk beperkt tot een bepaald aantal drukkleuren. Zo kunt u met een zeefdruk vaak maximaal 4 drukkleuren gebruiken. Heeft u een ontwerp klaarstaan vol gekke kleurtjes en kleurovergangen? Kies dan voor een druktechniek waarmee er in full color op de bidon bedrukt kan worden. Voorbeelden van druktechnieken waarmee dit kan zijn digitale print, sublimatie en digitale transfer.

Voor elk budget

Niet alleen wat betreft de opdruk, maar ook wat betreft het budget kunt u het zelf zo gek als u zelf wilt. Van €2,50 tot €10.- per stuk (ex. BTW, bij afname van 100 stuks), voor elke wens en voor elk budget is er een geschikte keuze. Gaat u voor een simpele bidon of toch liever voor een luxe bidon van Tritan® met infuser? Op de website van BudgetGift.nl vindt u het allemaal. Kleine bidons, grote bidons, simpele bidons, luxe bidons: bij BudgetGift.nl bent u aan het juiste adres. De webshop heeft een enorm assortiment aan te bedrukken bidons. Weet u al waar u naar op zoek bent? Maak dan gebruik van de handige filters, zo vindt u snel wat u zoekt.

Neem snel een kijkje en bestel vandaag nog uw bedrukte bidons!