Toe aan vakantie? Laat je inspireren!

Toe aan vakantie? Laat je inspireren!

Kan je ook niet wachten tot we weer op vakantie mogen? Vanzelfsprekend zijn wij ons alweer aan het voorbereiden voor de zomerperiode en willen we dit plezier natuurlijk graag met je delen. Daarom plaatsen wij regelmatig inspirerende blogs met de leukste wandelroutes, bestemmingen en activiteiten. Denk aan mountainbiken, kajakken en beroemde bezienswaardigheden. Duurzaam reizen staat bij ons centraal, waarbij wij prioriteit geven aan de voordeligste aanbieder. Partijen als NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europe zijn dan ook vaste partners in ons aanbod. Benieuwd naar leuke bestemmingen voor jouw volgende stedentrip of vakantie? Neem dan gerust even een kijkje op de Blog-pagina van Goedkoop-treinkaartje.nl.

Trein reizen binnen Europa

Europa heeft veel te bieden en door de sterke investeringen is het treinnetwerk aanzienlijk verbeterd. Zo reis je al in 1 uur naar Antwerpen, 2 uur naar Brussel, 3 uur naar Parijs en 4 uur naar Londen. Ook Berlijn en het Duitse Hamburg waren in 2019 populaire bestemmingen. Daarbij is het reisgemak en het comfort enorm toegenomen. Denk aan catering, WiFi, stroompunten en het hebben van één ticket voor de complete treinreis. Reden genoeg voor reizigers om steeds vaker voor de trein te kiezen. Zo wint de trein markt op afstanden tot 500 kilometer ten opzichte van het vliegtuig en de bus en is het doel van ons kabinet om dit uit te breiden naar afstanden tot 700 kilometer.

Besparen door met de trein te reizen

Niet alleen recreatieve reizigers, maar ook zakelijke reizigers verkiezen de trein steeds vaker boven andere vervoersmiddelen. Goed voor de portemonnee en het milieu. Daarbij vergissen veel mensen zich in de reistijd, want deur-tot-deur kan het nog weleens korter zijn. Doordat je in het centrum van de eindbestemming uitstapt is geen transfer nodig en hoef je ook niet te wachten op de koffers of het parkeren van een vliegtuig. Zo kan zelfs de 5:30 uur durende reis naar Berlijn in totaal korter zijn.

Belangrijk om te weten is dat wij gratis reisadvies geven en altijd op de hoogte zijn van de laatste aanbiedingen. Daarbij vind je handige tips om de treinreis nog voordeliger te boeken op onze website. Niet alleen voor internationale treinreizen, maar ook voor dagjes weg in Nederland. Kijk daarom snel even op onze trein actie-pagina.