Blijf op de hoogte van de nieuwste trends

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends

We willen tegenwoordig graag op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de wereld. Van nieuwe elektronica gadgets tot aan de leukste huis en tuin trends voor aankomende zomer. Hoe blijf je nou op de hoogte van al deze dingen? Een blog biedt in dit geval de uitkomst. We vertellen je graag meer. Armondo is een website waar veel verschillende artikelen op gedeeld worden. Deze artikelen worden met veel tijd en aandacht geschreven. Hier is onder andere onderstaande trend beschreven

Smart elektronica

We zien het de laatste jaren meer en meer, smart elektronica. Wat houdt dit precies in? Je kent het wel, mensen die met hun stem ‘’hey Google, zet het licht aan’’ roepen. Dit is een voorbeeld van smart elektronica. In dit geval heeft de persoon een paar smart lampen die gekoppeld zijn op het wifi netwerk. Dit wordt vaak met behulp van de Google Home app gedaan. Hier kan je al je smart devices aan koppelen zodat je ze mooi vanuit 1 app kunt bedienen. Wanneer je dit combineert met een smart speaker met ingebouwde spraakassistent kan je dus dit soort spraakopdrachten uit laten voeren. 

Chromecast

Steeds meer mensen hebben ook een Chromecast in het tv. Dat is niet voor niets, het is namelijk een erg handig apparaatje. Je verandert je oude traditionele televisie in 1 klap in een smart tv. Ook deze Chromecast moet weer gekoppeld worden aan je wifi. Daarna kan je hem gemakkelijk bedienen vanuit de Google Home app. Met behulp van deze Chromecast kan je, de naam verklapt het al, casten. Onder anderen je favoriete Youtube filmpjes en Netflix series kan je gemakkelijk op je tv laten afspelen. Dat is ineens een hele andere belevenis dan op je telefoonscherm.

De toekomst

Technologie staat niet stil. Sterker nog, het verandert steeds sneller en sneller. Dat betekent ook dat er snel nieuwe trends zullen ontstaan. De ontwikkeling van de mobiele telefoons en andere elektronica gaat razendsnel. Om op de hoogte te blijven van deze trends is het dus verstandig om het blog goed in de gaten te houden. Daar zullen deze ontwikkelingen zo snel mogelijk te lezen zijn. Klik hier voor meer informatie.