Bespaar nu eenvoudig op jouw online aankopen!

Bespaar nu eenvoudig op jouw online aankopen!

Deal.nl is een nieuwe prijsvergelijkingswebsite die sinds eind vorig jaar beschikbaar is in Nederland. Het platform is ontstaan vanuit de wens van twee jonge ondernemers om online shoppers een eerlijk en transparant prijsvergelijk te bieden. Veel online winkels claimen immers de beste prijs te hebben, maar het is vaak niet duidelijk of dit echt wel zo is. Deal.nl onderscheidt zich van andere prijsvergelijkingswebsites door een unieke aanpak.

Wat maakt de website zo uniek?

Uniek aan Deal.nl is dat de prijs van een product altijd terug wordt gerekend tot de prijs per stuk of per vaste hoeveelheid. Zo wordt bijvoorbeeld de prijs van koffiebonen teruggerekend tot de prijs per 100 ml koffie, en in het geval van een verpakking scheermesjes, zie je de prijs per individueel scheermesje. Dit maakt een vergelijking heel transparant, omdat een online shopper zo nooit appels met peren vergelijkt. Door op deze manier prijzen te vergelijken wordt meteen duidelijk of bijvoorbeeld een kortingsactie of aanbieding echt wel zo voordelig is.

Deal.nl gelooft in gelijke kansen voor ondernemers. Het platform is niet alleen open voor grote webwinkels, maar wil juist ook lokale ondernemers kansen bieden om zich online te profileren. Een lokale ondernemer met een webwinkel kan in een prijsvergelijk dus heel goed boven een bekende landelijke keten staan, wanneer hij een artikel scherp heeft geprijsd. Iedereen is welkom op Deal.nl.

Welke producten kan je vergelijken?

Op dit moment vergelijkt Deal.nl de prijzen van een groot aantal alledaagse producten. Denk hierbij aan allemaal diverse producten zoals scheermesjes, opzetborstels voor elektrische tandenborstels, babybenodigdheden zoals luiers, luierbroekjes en billendoekjes, wasmiddelen, shampoo, hondenvoer, kattenvoer, luiers, wasverzachters, vaatwastabletten, zakdoekjes, tissues, filterkoffie, anti-roos shampoo, conditioners, tandpasta, mondwater, deodorant, badolie, badschuim, koffiebonen en koffiecups voor alle verschillende merken zoals Dolce Gusto Cups aanbiedingen.

Zeker in deze dure tijden loont het de moeite om ook eens kritisch te kijken naar wat je betaalt voor dit soort producten, zegt Robbert Kamphuis, medeoprichter van Deal.nl. We kijken wel of we kunnen besparen op onze hypotheek en verzekeringen, maar betalen zonder erbij na te denken vaak nog teveel voor alledaagse artikelen als koffie, luiers en wasmiddelen. Deal.nl wil laten zien hoe eenvoudig het is om ook op deze kosten te besparen